Acull un camp de treball amb l’SCI Catalunya!

Ets un col·lectiu local i necessites suport per al teu projecte? Acull un camp de treball! T’esperem a la trobada informativa de promotores el 16 de desembre.

Una de les nostres activitats principals des de l’SCI Catalunya és la organització de camps de treball al territori, que són projectes de feina comunitària duts a terme per un grup de voluntàries durant un període entre 1 i 3 setmanes.

Estem buscant entitats que tinguin interès per acollir un camp de treball amb nosaltres. La promoció d’un camp per part d’una entitat local pot ajudar a tirar endavant el projecte, teixir xarxa amb l’entorn i promoure el voluntariat local.

Si esteu interessades en ser promotores d’un camp de treball però encara teniu algun dubte sobre com encaixar-ho en el vostre projecte, quin tipus de suport us podem donar o quins són els passos a seguir, us convidem a la trobada informativa de promotores!

Serà un espai per resoldre dubtes i fer xarxa amb altres entitats del territori. Tindrà lloc online el proper dijous 16 de desembre a les 18:30 h. Si voleu venir, ompliu el formulari i us farem arribar l’enllaç de la trobada!

Dia: dijous 16 de desembre
Hora: 18:30 h
Lloc: online, inscriu-te al formulari!

Data

Dijous 16 desembre 2021
Realitzat!

Més informació

Llegir més

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

SCI Catalunya
Tel
934 417 079
Email
info@scicat.org
Web
https://www.scicat.org/
Inscriu-te!