Animem a les associacions i col·lectius de joves a participar als pressupostos de Barcelona

Temàtiques: General
Darrera actualització: 26 febrer 2020
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

El passat 2 de febrer Barcelona va estrenar el procés participatiu per decidir una part de les inversions municipals als districtes. Per primera vegada, es promouen uns pressupostos participatius pel conjunt de la ciutat. Un total de 75 milions d’euros perquè els veïns i les veïnes decideixin com volen invertir-los.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) es veu aquesta com una oportunitat per a què les joves diguin la seva i proposin quina ciutat, espai públic i equipaments volen. És per això que animem a les associacions i col·lectius juvenils de la ciutat a participar-hi!

Com es pot participar?

Inicialment es poden proposar projectes i també assistir a sessions presencials de debat i creació. Posteriorment es podrà participar en el procés de votació de les propostes. 

Pel que fa a la presentació de propostes, encara i fins el 27 de març es poden presentar a través del web decidim.barcelona! Per a informació més detallada de la resta de fases i procediment, podeu consultar aquest enllaç.

Com han de ser els projectes?

Es poden presentar projectes d’inversió que abordin necessitats concretes d’un barri o districte i que siguin perdurables en el temps. Si necessiteu informació sobre com fer un projecte, podeu consultar la pàgina d’Ajuda per a crear un projecte i descarregar-vos la plantilla que s’hi facilita.

I per a més dubtes?

Si us queden dubtes podeu consultar la pàgina de preguntes freqüents o contactar directament amb el servei d’ajuda durant el procés. A més, a cada districte també trobareu punts de suport per l’elaboració de propostes on una persona us podrà resoldre dubtes i orientar.

I si sou una associació o col·lectiu juvenil amb dubtes sobre l’elaboració de projectes també podeu comptar amb el CRAJ, escrivint-nos a acompanyaments@crajbcn.cat o trucant-nos al 93 265 52 17!

Recordeu que podeu presentar propostes fins el 27 de març! A més, ja es poden consultar a la web els primers projectes presentats, que ja sumen més de 500!

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.