Agenda i publicacions feministes en motiu del 8M 2020!

Temàtiques: Panorama associatiuEtiquetes:
Darrera actualització: 3 març 2020
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

El proper diumenge 8 de març, en motiu del Dia Internacional de les Dones, s’ha convocat un any més una vaga feminista que va més enllà del que s’identifica com a atur laboral. El CJB hi dona suport sota el lema: pel 8M, no et quedis al sofà! 

Durant aquests dies són molts els esdeveniments feministes organitzats per les associacions i col·lectius juvenils de la ciutat i als que us animem a participar. A continuació, presentem un breu recull d’aquestes activitats:

Dimecres 4 de març

 • Feminisme interseccional – Quin ha de ser el futur de la lluita feminista?. Acte amb Desirée Bela-Lobedde, Míriam Hatibi, Jessica Sala i Anna Pacheco. Organitza: Deba-t.org
 • Projeccció del documental ‘Comandant Arian. Una historia de mujeres, guerra y libertad’ a la Casa Orlandai.

Dijous 5 de març

 • Les petjades de les donesItinerari que vol transmetre les memòries oblidades a través d’algunes fites històriques que han marcat la ciutat de Barcelona. Organitza: Sindillar-Sindihogar.

Divendres 6 de març

 • Divendres Loki al Casal de Joves Queix. Taller sobre el cicle menstrual i espectacle de monòlegs.
 • Escape Room feminista a l’Espai Jove La Fontana. Supera els reptes i escapa del patriarcat!

Dissabte 7 de març

 • Vermut interseccional al Casal de Joves de Les Corts. Xerrada, vermut, kafeta… i més!
 • 6a edició Estrogenfest: Festival de Dones Artistes a l’Espai Jove Les Basses.

Diumenge 8 de març

 • Manifestació 8M. Autoorganització i revoltes feministes contra la precarietat i les fronteres. A les 17h a Pl.Universitat.

En podeu consultar més a l’agenda associativa del CRAJ.

Altres recursos d’interès

També us animem a donar una ullada a aquests materials i publicacions elaborats pel CJB que poden ser útils per a les vostres entitats i a nivell personal:

D’altra banda, si teniu ganes d’implicar-vos i participar en alguna entitat o col·lectiu feminista, podeu consultar el nostre Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona o aquest Mapa d’entitats feministes.

Per últim, si us falta tela de pancarta, al CRAJ en tenim a disposició de les entitats juvenils

Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.