Voleu muntar una parada per Sant Jordi? Ja podeu demanar-la!

Temàtiques: General
Darrera actualització: 14 febrer 2020
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Queden només un parell de mesos per la diada de Sant Jordi, una celebració en què moltes associacions i col·lectius aprofiten per muntar una paradeta i obtenir així una mica de finançament propi.

Si a la vostra entitat us interessa, cal que tingueu en compte que per poder posar una parada aquest dia cal disposar d’un permís d’ocupació de l’espai públic. Us ho expliquem amb més detall!

Tramitació del permís

Aquest permís és gratuït i la tramitació és 100% en línia, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. D’aquesta manera podeu seleccionar en temps real les ubicacions disponibles, aconseguir el permís de manera immediata en alguns casos i estalviar-vos desplaçaments.

A més, com a novetat, a banda de poder fer la tramitació amb els certificats electrònics habituals, enguany ho podreu fer també amb l’idCAT Mòbil.

Termini de presentació 

  • Espais lliures: de les 15:00 hores del 2 de març fins a les 15:00 hores del 2 d’abril. Podreu accedir al tràmit en aquesta pàgina. Un cop fet el tràmit, ja podreu descarregar el permís d’ocupació al moment!

Podeu consultar quins són els espais representatius i ampliar la informació sobre el tràmit en aquest enllaç: Sol·licitud de parades per a la Diada de Sant Jordi 2019

Per a qualsevol dubte amb el tràmit o el procés no dubteu en contactar-nos. Ens trobareu al 93 265 52 17 o escrivint-nos a info@crajbcn.cat!

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.