Publicada la resolució definitiva de la convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona 2022!

Temàtiques: FinançamentEtiquetes:
Darrera actualització: 22 juliol 2022
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

En data de 22 de juliol ha sortit publicada la Resolució definitiva d’atorgament i denegació de la convocatòria general de subvencions 2022. Podeu trobar aquest document en l’anunci del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) o bé en la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona corresponent a les subvencions.

En aquesta resolució hi figura la següent informació:

 • Annex 1: Resposta a les al·legacions presentades pels sol·licitants de subvencions.
 • Annex 2: Sol·licituds de subvencions a atorgar definitivament. En el cas que falti aportar alguna documentació, també s’indica en aquest annex.
 • Annex 3 i 4: denegació definitiva pels motius que s’expressen en el document. L’annex 3 fa referència a aquelles sol·licituds denegades per motius tècnics i l’annex 4 a les denegades definitivament per motius administratius.

Un cop publicada la resolució definitiva, s’inicia un termini de 10 dies hàbils per tal de presentar les esmenes de documentació en cas que sigui necessari. Les esmenes corresponen a projectes que inicialment en la resolució provisional van ser denegats i en la resolució definitiva han estat aprovats. Per saber si teniu esmenes en la documentació heu de consultar el document (annex 2).

En cas que l’import atorgat sigui inferior al sol·licitat, també és possible presentar una reformulació del projecte. I, en cas que s’hagi presentat una al·legació i després de la seva resolució s’hagi modificat l’import atorgat provisionalment, també es disposa del mateix període per presentar la reformulació del projecte.

Aquest termini finalitza el divendres 5 d’agost de 2022 (inclòs).

En el cas que el vostre projecte hagi obtingut una subvenció, us animem a utilitzar la ‘Plantilla de seguiment per a la justificació econòmica de subvencions d’un projecte‘ (CRAJ) per portar al dia la justificació. Recordeu que aquesta s’ha d’entregar com a màxim 2 mesos després de la finalització del projecte.

A partir de setembre realitzarem més d’una formació relacionada amb la gestió econòmica a les entitats. Consulteu la programació de formacions per apuntar-vos a aquelles que us interessin: Formacions CRAJ.

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.