Plantilla de memòria d’actuació d’un projecte

Darrera actualització: 28 desembre 2022
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

En el model que presentem a continuació s’indiquen els apartats més habituals que conformen una memòria d’actuació d’un projecte o memòria d’activitats.

La redacció de la memòria és un procés mitjançant el qual l’associació treballa per tal de saber com ha anat el desenvolupament del projecte i prendre consciència de quins aspectes han funcionat i quins caldria millorar. A més, sol anar acompanyat d’una memòria econòmica del projecte.

Normalment, la memòria d’actuació es redacta al final del projecte, quan ja s’han desenvolupat les diferents fases que havien estat previstes en el projecte o al llarg de l’any.

Aquesta és una bona eina per sintetitzar l’avaluació del projecte i en especial si aquest ha assolit els seus objectius o no i per quines raons, així com els aprenentatges que s’han obtingut amb el disseny i el procés d’aquest.

Aquests aprenentatges, així com el conjunt de l’avaluació, han de ser la base per la creació de nous projectes. També pot servir per ajudar a la comunicació de les conclusions a les persones sòcies, a les institucions finançadores o a les entitats col·laboradores.

Per entendre millor aquesta plantilla recomanem llegir l’article ‘Memòria d’actuació del projecte’ (CRAJ), que l’acompanya i explica en detall.

Consulta i descàrrega de la plantilla

Com es fa servir la plantilla?

La plantilla està disponible en diferents formats: dos formats descarregables que us podeu baixar per treballar des del vostre ordinador i un format Drive que haureu de duplicar per poder treballar-hi en línia.

A més, tingueu en compte la següent llegenda:

  • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir.
  • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla.

Altres recursos d’interès

Per a més informació

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.