Plantilla de delegació de vot

Darrera actualització: 16 abril 2020
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

A continuació us presentem un certificat de delegació de vot per a les Assemblees Generals. Aquest certificat s’ha d’enviar amb la documentació que s’envia de l’Assemblea General per tal que els socis i sòcies que ho desitgin puguin delegar el seu vot en una altra persona sòcia.

Cada associada té, com a mínim, un vot a l’Assemblea General, tret que els estatuts indiquin una altra cosa. Aquest dret de vot es pot exercir de diversos mitjans i, entre ells, per delegació. Per poder-ho dur a terme d’aquesta manera, s’ha de fer formalment, identificant la persona delegant i delegada, així com la data de l’assemblea en la qual ha de tenir lloc aquesta delegació.

Tal com estableix la Llei 4/2008 de 24 d’abril, es permet el dret de representació o delegació de vot si així està previst i regulat en els estatuts de l’associació. Cal establir, doncs, la forma en què aquesta delegació es considera vàlida i es pot establir alhora una limitació. Per exemple: establir que en una mateixa persona sòcia no podran recaure més de cinc vots delegats. En cas de no voler establir la delegació o representació de vot s’hauria de prohibir expressament en els estatuts.

Consulta i descàrrega de la plantilla

 • Arxiu .odt
 • Arxiu .docx
 • Arxiu en línia (Drive). Atenció! Dupliqueu l’arxiu per poder fer-lo servir des de la vostra unitat (des del menú superior: ‘Fitxer’ > ‘Fes una còpia’)

Com es fa servir la plantilla?

La plantilla està disponible en diferents formats: dos formats descarregables que us podeu baixar per treballar des del vostre ordinador i un format Drive que haureu de duplicar per poder treballar-hi en línia.

A més, tingueu en compte la següent llegenda:

 • Text en vermell: tot allò que heu de modificar o omplir.
 • Comentaris al marge: recomanacions, explicacions o aclariments per facilitar la comprensió de la plantilla.

Altres recursos d’interès

Us recomanem les següents publicacions i materials:

Per a més informació

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.