Plantilla de certificat d’acord de modificació dels estatuts

Temàtiques: Legalitat
Darrera actualització: 28 desembre 2022
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

La modificació dels estatuts d’una associació es pot fer en qualsevol moment. És un tràmit necessari, en cas que una entitat es vulgui canviar de nom, així com per altres canvis en el seu funcionament bàsic.

Cal adjuntar a la sol·licitud:

  • El certificat relatiu a l’acord de la modificació d’estatuts, signat per secretaria amb el vistiplau de presidència.
  • Un exemplar de la versió actualitzada dels estatuts, signats per secretaria amb el vistiplau de presidència.

A continuació teniu el model de certificat de l’acord de modificació dels estatuts en PDF emplenable que facilita el Departament de Justícia. Aquí el tràmit en línia: Modificació dels estatuts d’una associació.

Recordeu que a partir del 2013, totes les associacions juvenils han hagut d’adaptar els seus estatuts a la Llei 4/2008 del llibre tercer del Codi Civil de Catalunya. És una obligació també per aquelles que es van constituir amb data anterior a la citada llei.

De la mateixa manera, si es vol continuar podent fer les Assemblees Generals o de la Junta Directiva de forma telemàtica i que tinguin validesa, caldrà tenir-ho expressament regulat als estatuts de l’entitat a partir del 31 de desembre de 2022. També la regulació de la possibilitat de prendre acords sense reunió.

Consulta i descàrrega de la plantilla

Com es fa servir la plantilla?

Trobareu la plantilla en format PDF emplenable. Per poder descarregar i emplenar adequadament els formularis en format PDF és necessari que disposeu d’un lector d’arxius PDF. Dins de cada un dels tràmits del Registre d’Associacions, podeu trobar els diferents certificats que facilita el Departament de Justícia.

Altres recursos d’interès

Per a més informació

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.