Marxem de vacances i tornem el 5 de setembre!

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Darrera actualització: 20 juliol 2022
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Després d’uns mesos on, a poc a poc, hem anat tornant a la normalitat (formacions presencials, lloguer de material, assessoraments i consultes en persona…), ara toca fer una pausa i carregar les piles pel curs vinent!

La setmana del 25 al 29 de juliol ja no estarem disponibles per telèfon ni per WhatsApp, per treball intern, tot i que si teniu consultes podeu escriure’ns a info@crajbcn.cat i farem el possible per atendre-us. Reprendrem l’atenció al públic el 12 de setembre, després de les vacances i del treball intern.

Esperem retrobar-nos el curs vinent amb energies renovades per seguir enfortint l’associacionisme i els vostres projectes i activitats! I recordeu que ja podeu consultar la programació de formacions del pròxim trimestre, on trobareu sessions de diverses temàtiques d’interès associatiu!

L’equip del CRAJ us desitgem un molt bon estiu i unes bones vacances! 

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.