Guia Fem projectes: disseny i gestió de projectes associatius

Darrera actualització: 14 maig 2018
Temps de lectura: < 1 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Us presentem la guia ‘Fem projectes’, una guia dirigida a l’associacionisme juvenil per al disseny i la gestió de projectes associatius!

Els projectes són un element clau en el dia a dia de l’associacionisme juvenil. S’han convertit en la unitat elemental d’intervenció social, a través de la qual les associacions duen a terme les seves accions.

Aquesta guia compagina l’explicació teòrica sobre el disseny i la gestió de projectes amb un exemple de projecte redactat exclusivament per a fer la guia més entenedora i mostrar una aplicació pràctica del contingut teòric. L’exemple triat és de caire comunitari, el seu contingut pot ser fàcilment extensible i adaptable a la realitat dels projectes d’altres entitats com poden ser les associacions d’acció sindical, d’acció social, les educatives, culturals i d’intercanvi, les estudiantils i universitàries, les associacions polítiques, les plataformes territorials de joventut i les entitats prestadores de serveis a la joventut.

A més, no ens oblidem de les dimensions que també s’han d’incorporar durant la redacció i el desenvolupament del projecte, com són els aspectes transversals: la participació, la perspectiva de gènere, la sostenibilitat, el nostre codi ètic i la inclusió, entre d’altres.

Podeu consultar i descarregar la guia en el següent enllaç: Guia Fem projectes (CRAJ)

També podeu venir-la a buscar impresa al CRAJ (Espai Jove La Fontana, al Carrer Gran de Gràcia 192, 1a planta), per a poder establir les bases per a la redacció dels projectes de la vostra entitat, o fins i tot, per a millorar-los i fer-los més integrals i, sobretot, més participatius!

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.