Convocatòries de subvencions 2023: ja disponible el recull informatiu!

Temàtiques: FinançamentEtiquetes:
Darrera actualització: 18 gener 2023
Temps de lectura: 3 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Comença el 2023 i, com cada any, des del CRAJ compartim amb les entitats la informació de les diferents convocatòries de finançament públic que han tingut lloc durant l’any anterior per conèixer la previsió de convocatòries de subvencions per aquest 2023.

En què consisteix el recurs?

Aquest recurs adreçat a les associacions i col·lectius juvenils de la ciutat de Barcelona recull diverses convocatòries de finançament públic (subvencions i premis) que es van publicar durant el 2022, distribuïdes segons la institució finançadora i l’àrea i departament corresponents. En el següent botó el podeu consultar i descarregar:

CONSULTEU AQUÍ EL RECURS

Per a què serveix tenir presents les subvencions de l’any passat?

Conèixer les convocatòries de l’any 2022 que probablement es repetiran aquest 2023 us pot ajudar a preveure a quines convocatòries us presentareu enguany i així poder preparar-les amb antelació.

A més, amb la informació de les bases de cadascuna de les subvencions -que trobareu enllaçades al recurs- us podreu familiaritzar amb els criteris i els requisits de cada opció de finançament.

Així, quan arribi el moment de presentar-vos-hi el 2023, haureu tingut temps d’haver treballat col·lectivament en el disseny i la redacció del vostre projecte. La redacció base d’aquest projecte us podrà ajudar a fer que la presentació a la subvenció que us interessi sigui una tasca més fàcil! A més, cal recordar que el projecte i la seva redacció és un aspecte molt important pel correcte funcionament de l’associació i la seva tasca, més enllà de les subvencions.

Pel que fa a les convocatòries, malgrat que n’hi ha tot l’any, la majoria de subvencions se solen convocar durant el primer trimestre.

On podem trobar les diferents convocatòries de subvencions?

Existeixen diversos taulells i cercadors de subvencions i altres opcions de finançament per a entitats. A continuació teniu un breu recull d’aquells que us poden ser d’interès:

Tingueu en compte que…

Redactar un bon projecte i presentar la vostra sol·licitud a la convocatòria d’una subvenció, si finalment aquesta us és atorgada, és només la primera part d’un procés. Cal fer un bon seguiment i avaluació dels vostres projectes perquè quan aquests finalitzin caldrà que presenteu una memòria econòmica i una memòria d’actuació que justifiquin el projecte presentat.

Des del CRAJ us podem oferir suport i acompanyament gratuït en totes les fases dels vostres projectes i en la cerca de finançament. Així que si teniu interès a realitzar un assessorament o rebre més informació sobre aquest tema, poseu-vos en contacte amb nosaltres a assessoraments@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

T'ha estat útil aquesta informació?

    POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

    El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

    Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

    Accepto la Política de privacitat.