Convocatòria: Acompanyament transformador en clau feminista per a associacions i col·lectius de joves 2021

Temàtiques: Actualitat CRAJ
Batolla
Darrera actualització: 13 abril 2021
Temps de lectura: 2 min.

Comparteix:

Cerca..
Filtra contingut
Tipus de contingut
Actualitat
Coneixement
Plantilles
Temàtiques

Actualizació (27 de maig de 2021): ja tenim entitat guanyadora de la convocatòria Batolla el masclisme 2021! És el Casal Popular Lina Òdena, que iniciarà el procés d’acompanyament transformador de la mà d’Obliqües durant els propers mesos.
___________________________________________________________________

Alguna vegada al vostre col·lectiu o associació de joves us heu plantejat…

 • Elaborar un protocol de gestió d’agressions masclistes
 • Crear una comissió feminista
 • Horitzontalitzar l’organització
 • Generar un protocol d’abordatge de les cures
 • O qualsevol altre mecanisme de transformació feminista?

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) obrim la convocatòria d’un procés d’acompanyament per a associacions i col·lectius de joves que vulguin generar nous mecanismes o canvis estructurals de transformació feminista.

Una entitat externa us donarà suport pràctic al llarg del procés de transformació interna sense cap cost per a vosaltres!

En que consisteix l’acompanyament?

L’acompanyament el durà a terme Obliqües – Consultoria Feminista (llegiu aquí una entrevista per saber-ne més!) i inclou:

 • Una sessió de treball inicial amb Obliqües per realitzar conjuntament la diagnosi de la necessitat i plantejar els primers passos per al seu abordatge (2h).
 • 8 hores d’acompanyament repartit en diferents sessions per tal d’implementar els canvis en el si de l’entitat.
 • Document de recomanacions per a l’entitat per a que pugui treballar més enllà de les sessions de l’acompanyament.
 • Sessions de seguiment amb el CJB (8h).

Qui hi pot participar?

Totes les associacions i col·lectius de joves de la ciutat que estiguin inscrites al Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona del CRAJ. En cas de no estar-ho, podeu inscriure-us-hi abans de finalitzar el procés de presentació de candidatures a través d’aquest formulari.

Quin termini hi ha?

La presentació de candidatures és fins el dimarts 11 de maig a les 21h i la resolució de l’associació o col·lectiu guanyadora es publicarà la setmana del 24 de maig.

Com us hi podeu presentar?

Responent el següent formulari: Inscripció a la convocatòria de l’acompanyament ‘Batolla el masclisme’.

Podeu consultar les Bases reguladores de l’acompanyament en aquest enllaç.

Si teniu dubtes o necessiteu un cop de mà, poseu-vos en contacte amb nosaltres o demaneu-nos un assessorament gratuït escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp.

Com va anar l’any passat?

Llegiu en aquest enllaç l’entrevista que hem fet a Deba-t.org, l’entitat que va rebre l’acompanyament l’any passat!

Altres recursos d’interès

T'ha estat útil aquesta informació?

  POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), t'informem de:

  El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.cat. En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

  Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-te a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a aepd.es.

  Accepto la Política de privacitat.