Curs de xarxes socials per a entitats juvenils

Teniu la sensació de no treure partit a les xarxes socials de l’entitat? Us agradaria aprofitar-les per traslladar-hi el vostre discurs i tenir una millor estratègia de comunicació? Teniu eines i estratègies per planificar-hi la vostra presència?

Una bona comunicació a les xarxes socials pot impulsar canvis i transformació social. Per això en aquest curs de 3 sessions organitzat amb l’SCI Catalunya treballarem com fer activisme a través de les xarxes, centrant-nos en Twitter, Instagram i TikTok.

Dates i horari

Dijous 14, 21 i 28 d’octubre de 18.30h a 20.30h.

Continguts

Sessió 1. Comunicació digital per a la transformació social. Les xarxes socials i eines digitals han revolucionat la comunicació. La interacció, la participació, la construcció col·lectiva del missatge… són algunes de les claus de l’actual paradigma comunicatiu, però com es dissenyen estratègies i s’implementen projectes de comunicació online per a la transformació social? – amb Marta Pulgar, cap de comunicació i incidència a Arrels Fundació i Sílvia Torralba, responsable de continguts i incidència a Arrels Fundació.

Sessió 2. “Me pareció ver a un lindo gatito”. De Piolin i Silvestre i de Twitter com una eina (més) per transformar els discursos. HT, followers, algoritmes, continguts, opinió, ego, pads, comunitats, clickbait. Twitter s’ha convertit en un camp per lliurar batalles polítiques i socials que ens acompanyen i ens poden fer guanyar-les o perdre-les. En aquesta sessió aprofitarem per aprofundir en experiències de comunicació vinculades a la lluita per un habitatge digne, les lluites veïnals i de barri. De la mà de persones que han treballat en comunicació social i política amb Twitter, posarem en comú estratègies que ens permetin amb pocs recursos (i amb molta voluntat) lliurar-les i ser més efectius. – amb el Sindicat d’Habitatge del Raval.

Sessió 3. Activisme a Tiktok i Instagram. Una bona comunicació pot impulsar canvis i transformació social. En aquesta formació veurem exemples d’activisme a les xarxes socials, descobrirem perfils molt actius i analitzarem les claus de la seva comunicació a Tiktok i a Instagram per aplicar-ho a la nostra gestió diària de les xarxes. – amb Mònica Urrútia, experta en comunicació en xarxes socials i continguts multimèdia.

Inscripcions

Cal inscriure’s prèviament a través del formulari que trobareu al final d’aquesta pàgina. Es prioritzaran les persones membres d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona així com aquelles que puguin assistir a totes les sessions.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

Data

Dijous 28 octubre 2021
Realitzat!

Horari

18:30 - 20:30

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

La Vaqueria de l’SCI Catalunya
Carrer del Carme, 95
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932 655 217
Email
info@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/

Altres organitzadors