Xarxes socials: fem-nos visibles i transformem!

Es poden generar canvis a través de les xarxes socials de l’entitat? Com? Teniu eines i estratègies per planificar la vostra presència en aquestes? Teniu clar a quines xarxes socials voleu estar actives i a quines no i per què? El públic al que us voleu dirigir és el que us segueix?

Allò que no es comunica no existeix i les xarxes socials són un bon aparador per mostrar-nos al món. Si volem fer-nos visibles i transformar, però, cal anar més enllà i plantejar-se totes aquestes preguntes.

En aquesta càpsula formativa dirigida a col·lectius i associacions de joves hi donarem resposta i treballarem com treure partit de les xarxes socials com a una eina més per assolir els objectius de l’entitat.

Continguts de la formació
  • Fem-nos visibles: per què hem de ser a les xarxes socials?
  • Públics: a qui ens dirigim i com hi arribem?
  • Canals: quines potencialitats té cada xarxa i com aprofitar-les?
  • Transformem: com podem generar canvis a través de les xarxes?
  • Resultats: com mesurem el nostre impacte?
Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa ‘Xarxes socials: fem-nos visibles i transformem!’

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

Data

Dijous 18 febrer 2021
Realitzat!

Horari

18:30 - 20:30

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932655217
Email
craj@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/