Webinar: Facilitar reunions en entorns virtuals o mixtes

Formació per millorar la dinamització i gestió de reunions en l’àmbit associatiu.

Xarxanet ofereix el webinar ‘Facilitar reunions en entorns virtuals o mixtes’. Sovint les organitzacions es troben amb reunions llargues o disfuncionals que entorpeixen el dia a dia del seu funcionament. Una problemàtica que s’ha vist agreujada en entorns de treball hiperconnectats a causa de la pandèmia i on moltes de les comunicacions entre els equips de treball s’han transformat en una gran quantitat de trobades i reunions.

Sergio Salgado, cofundador de Pantheon Work, serà l’encarregat d’impartir aquest seminari online on es preguntarà com s’han de redefinir les reunions, si es què encara són necessàries, i què s’ha de fer per millorar-les. Una formació, al cap i a la fi, que vol ajudar a la gestió de les reunions, per tal d‘optimitzar el temps i treure’n el màxim profit amb tècniques per fer-les àgils i efectives.

Totes les conferències són en directe i les persones assistents poden interactuar i formular preguntes. Aquelles persones que no tinguin disponibilitat per assistir a algun dels webinars o vulguin visualitzar-los de nou, ho podran fer a través d’aquest formulari.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet via correu electrònic.

Data

Dimarts 14 desembre 2021
Realitzat!

Horari

10:00 - 12:00

Més informació

Llegir més

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

Xarxanet
Email
info@xarxanet.org
Web
https://xarxanet.org/
Inscriu-te!