Voluntàries per projectes socioeducatius de Barcelona -Save the Children

Save the Children busca persones voluntàries pels seus projectes socioeducatius de la ciutat de Barcelona, però també de Lleida i Canovelles.

Els projectes socioeducatius de Save the Children estan dirigits a nens, nenes i joves de 0 a 18 anys en situació de risc d’exclusió social. Des de Save the Children creiem que l’educació és la millor eina per a trencar amb el cercle hereditari de la pobresa. Per això, els projectes pretenen incrementar les capacitats dels nens i nenes a través de processos d’educació formal i no formal.

El personal d’intervenció d’acció social, amb el suport d’equips de voluntaris i voluntàries, brinda un espai de suport educatiu adequat i de qualitat per als nens, nenes i joves. Durant les sessions es treballen tècniques d’estudi, tasques, deures i educació en valors.

En l’àmbit de l’educació no formal, treballem perquè els nens en situació més vulnerable disposin d’espais segurs per al joc. A través de les activitats que organitzem aprenen a relacionar-se amb altres nens, estableixen relacions de no violència, adquireixen valors com el respecte, aprenen normes de convivència i hàbits de vida saludables.

Si tens ganes d’ajudar aquest nou curs et pots inscriure en aquesta oferta, ens posarem en contacte amb les persones inscrites per a convidar-vos a una sessió informativa perquè pugueu conèixer una mica millor l’organització i el voluntariat.

Podeu consultar tota la informació en aquest document: Voluntariat Save the Children

Si esteu interessades o interessats envieu un missatge el correu electrònic: voluntariado.catalunya@savethechildren.org

Data

Diumenge 31 octubre 2021
Realitzat!
Totes les temàtiques