Vols formar part d’un grup Restarters a Barcelona?

Ets “manetes” i vols formar part d’un grup Restarters a Barcelona?

A la propera #restartparty amb Restarters Barcelona farem alhora una reunió de gent ‘manetes’ i/o interessada en formar un grup local #restartersCdEF.

T’interessa?

caixerd@einesifeines.org / 633521353.

Serà la tarda del divendres 10 de desembre a l’oficina del Casal de Barri Pou de la Figuera, C/ Carders 33.

Una Restart Party és un esdeveniment públic en què voluntaris amb habilitats tècniques ajuden les persones assistents a aprendre a reparar els seus aparells elèctrics i electrònics espatllats.

L’ambient és relaxat, lúdic, comunitari, de manera que les persones que esperen que un voluntari reparador les atengui, poden picar alguna cosa i prendre algun refresc, conversar entre ells o conèixer més sobre les Restart Parties.

Quan una persona assistent arriba a la Restart Party amb el seu aparell espatllat, un voluntari amfitrió li pregunta per l’avaria i associa la possible reparació amb el tècnic voluntari més adient. Un cop arriba el seu torn, la persona assistent aprèn amb el tècnic voluntari, qui intenta implicar-la el màxim possible en el procès de reparació.

Al final, l’objectiu de la Restart Party és que les persones assistents hagin pres consciència que els seus aparells es poden reparar i com de fàcil pot arribar a ser en alguns casos allargar la vida dels nostres aparells. Sensibilitzar-se, per tant, del gran estalvi ecològic i econòmic del que podem ser responsables.

Data

Divendres 10 desembre 2021
Realitzat!

Horari

17:00 - 20:00

lloc

Casal de Barri Pou de la Figuera
C/ de Sant Pere Més Baix, 70
Totes les temàtiques

Organitzador

Restarters Barcelona
Email
restartersbcn@gmail.com
Web
http://restartersbcn.info/