Taller de comunicació i emergència climàtica per a joves

L’Observatori DESC i Entrepobles organitzen una activitat formativa, amb perspectiva de gènere, de comunicació en emergència climàtica.

Actualment, la situació d’emergència climàtica que viu el planeta és alarmant. Una situació que no només afecta el medi ambient, sinó que suposa una vulneració dels drets humans i té una afectació a nivell de societat en termes d’economia, cultura, entre altres. El dimecres 15 de desembre, de 17 a 19.30 h, a la Lleialtat Santsenca, l’Observatori DESC i l’Associació Entrepobles organitzen una activitat formativa de comunicació per a totes les persones joves que tinguin inquietud en comunicar la preocupació de canvi climàtic.

L’objectiu és sensibilitzar els més joves per tal que puguin generar un impacte i una mobilització en el col·lectiu, ja que el taller inclou l’opció de publicar articles en premsa. L’activitat està organitzada amb perspectiva de gènere, amb un mínim del 60% de dones participants. La sessió serà presentada per Laia Creus, periodista i guionista especialitzada en emergència climàtica. Per inscriure’s cal omplir aquest formulari.

Data

Dimecres 15 desembre 2021
Realitzat!

Horari

17:00 - 19:30

Més informació

Llegir més

lloc

La Lleialtat Santsenca
Carrer Olzinelles, 31
Totes les temàtiques

Organitzador

Observatori DESC
Tel
933 026 882
Email
info@observatoridesc.org
Web
http://observatoridesc.org/ca

Altres organitzadors

Inscriu-te!