Suport a les accions previstes per l’associació ACAT

Cal participació de voluntaris en el manteniment de la web i xarxes socials, així com de les accions previstes per l’associació.

Es demana la col·laboració de voluntaris i voluntàries per a participar en el manteniment i millora de la pàgina web, també en la creació i manteniment de les diferents xarxes socials (Twitter, Instagram…) de l’entitat.

També és molt important la teva participació en les diferents comissions de l’entitat: Gestió i difusió de “crides al soci” (per protegir defensors de drets humans arreu del món). Proposta i gestió d’actes culturals, o xerrades, de conscienciació sobre els drets humans, així com de sensibilització a instituts i centres docents. Suport a l’organització de jornades de reflexió i/o pregària pels drets humans a diferents punts de la nostra geografia. Col·laboració en campanyes contra la tortura i en defensa dels drets humans a nivell internacional. Creació d’articles sobre drets humans pel butlletí trimestral de l’associació, d’acord amb les necessitats de la comissió.

Si algun tema dels precedents t’és d’interès digues-nos-ho, si us plau. Encara que hi puguis dedicar poc temps, ens ajudaràs molt.

Per a més informació del que fem, pots accedir al nostre web: http://acat.pangea.org

Data

Dissabte 1 octubre 2022

Més informació

Llegir més
Totes les temàtiques

Organitzador

Acció Dels Cristians Per L’Abolició De La Tortura (ACAT)
Tel
620 248 716
Email
acat.infoweb@pangea.org
Web
https://acat.pangea.org/
Inscriu-te!