Subvencions per a commemoracions d’esdeveniments, personalitats o entitats de l’àmbit de la cultura catalana

Convoca

Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura

Termini de presentació

30/09/2022

Descripció

Són subvencions per finançar, durant un període biennal, els projectes i les activitats relacionats amb commemoracions d’esdeveniments, personalitats o entitats de l’àmbit de la cultura catalana.

Es poden atorgar subvencions en les tres modalitats següents:

  • a) Commemoracions d’esdeveniments i de personalitats de l’àmbit cultural que hagin estat aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya.
  • b) Commemoracions d’aniversaris de personalitats, d’entitats i d’empreses culturals de repercussió nacional o local, que no es puguin incloure a la modalitat a. Els aniversaris han de ser, com a mínim, de 50 anys en el cas de les entitats i les empreses, i sempre múltiples de 25 anys. Els aniversaris de personalitats han de ser, com a mínim, de 100 anys del seu naixement o de la seva mort, i sempre múltiples de 50. S’exclouen de l’àmbit d’aplicació d’aquesta modalitat les entitats de cultura popular, ja que reben suport per una altra línia de subvencions.
  • c) Commemoracions d’esdeveniments culturals excepcionals de més de 500 anys, que no es puguin incloure en la modalitat a.

S’entén per esdeveniment català aquell que hagi tingut lloc a Catalunya. S’entén per entitat catalana la que tingui seu social a Catalunya. I s’entén per personalitat catalana qui resideix a Catalunya i, en cas de personalitats difuntes, els que van néixer o van residir la major part de la seva vida a Catalunya.

Bases

Data

Divendres 30 setembre 2022
Realitzat!

Labels

Subvenció i ajuts públics
Totes les temàtiques