Sobirania alimentària des dels barris. Barcelona 2040

Us convidem a participar del taller de construcció d’escenaris de futur davant la crisis ecosocial centrat en l’alimentació a Barcelona el 2040. Una sessió per aprofundir en els imaginaris, les estratègies i les accions per l’impuls de la sobirania alimentària a la ciutat.

Procurarem donar resposta a la pregunta: Com impulsar la Sobirania Alimentària des dels barris davant els futurs que vindran? Ho farem treballant entorn els escenaris de l’ecofeixisme, el capitalisme verd, el green new deal transformador i el decreixement, i forjant estratègies col·lectives que ens permetin potenciar els escenaris desitjables així com anticipar-nos i evitar els no desitjables.

L’activitat es realitza en el marc de futurs (im)possibles, i com a part del camí cap al Fòrum per la Transició Ecosocial que tindrà lloc el 24 i 25 de febrer a Barcelona.

El taller, a més, dóna continuïtat al cicle de sobirania alimentària als barris en el que exploràvem les estructures alimentàries comunitàries i cooperatives que podem construir des dels barris per tal d’avançar cap a la sobirania alimentària dels entorns urbans.

Inscripció al taller

Data

Dijous 26 gener 2023
Realitzat!

Horari

10:00 - 14:00

Més informació

Llegir més

lloc

La Lleialtat Santsenca
Carrer Olzinelles, 31
Totes les temàtiques

Organitzador

Coòpolis
Tel
93 807 12 96
Email
coopolis@bcn.coop
Web
http://www.bcn.coop
Inscriu-te!