Sessions de presentació gratuïtes dels grups d’homes

L’associació EntreHomes aquest curs 2022-23 obre dos grups d’homes (un de matins i un de tardes), un grup de nois joves (entre 18 i 23 anys) i també un grup de pares, tots ells amb trobades quinzenals.
Aquest setembre faran diverses sessions de presentació gratuïtes per a homes (sense cap compromís dels assistents) que són les següents:
  • 5 de setembre de 10:30 a 12:00: Presentació del grup de MATINS del Cercle d’homes “Refent-nos homes” a Espai Cosmos POBLENOU (C/ de Pere IV, 78, Barcelona)
  • 5 de setembre de 18:30 a 20:30: Presentació del grup de TARDES del Cercle d’homes “Refent-nos homes” a Espai Cosmos POBLENOU (C/ de Pere IV, 78, Barcelona)
  • 12 de setembre de 18:30 a 20:00: Presentació ENTREPARES a Espai Cosmos GRÀCIA (C/ del Cardener 32, Barcelona)
  • 13 de setembre de 18:30 a 20:00: Presentació ENTREJOVES a Espai Cosmos GRÀCIA (C/ del Cardener 32, Barcelona)
  • 27 de setembre de 18:30 a 20:30: Presentació del grup de TARDES del Cercle d’homes “Refent-nos homes” a Espai Cosmos POBLENOU (C/ de Pere IV, 78, Barcelona)
  • 3 d’octubre de 10:30 a 12:00: Presentació del grup de MATINS del Cercle d’homes “Refent-nos homes” a Espai Cosmos POBLENOU (C/ de Pere IV, 78, Barcelona)
Per a venir a aquestes sessions de presentació gratuïtes, cal inscripció prèvia omplint el formulari: Inscripció a activitats d’EntreHomes. A les sessions es donarà més informació sobre continguts, horaris i dates concretes, preus, etc.
Més informació relacionada amb els grups que obrim:

Proposem aquest espai en forma de procés on un grup d’homes, de nois, o de pares, ens endinsarem conjuntament a fer una revisió vivencial de la nostra experiència de ser homes. Una invitació a “conspirar” la masculinitat. Literalment, a respirar junts.

Respirar junts les ferides que carreguem,
les seves creences subjacents,
la nostra vulnerabilitat,
les pors que ens envaeixen,
els bloquejos enquistats als nostres cossos,
les incerteses que ens visiten…
Així com la nostra força,
el nostre suport,
l’entrega cada vegada més gran,
el compromís amb conquerir els nostres cors.

Potser el que ens fa mal sigui fruit de tants mandats patriarcals de l’home totpoderós que ens ha empès a anar més enllà dels nostres límits, a no escoltar-nos i a no veure l’altre o l’altra. O potser té a veure amb no haver trobat referents masculins o espais amb altres homes amb els quals poder transitar certes emocions, estats de consciència o experiències significatives en el nostre procés de desenvolupament com a homes.

Què vol dir ser home avui? És difícil i fins i tot contraproduent donar una simple i única resposta. No obstant això, estem segurs que, a molts de nosaltres, ens ajuda a indagar al costat d’iguals des del permís, l’entrega i la calor que ens podem donar al caminar.

Data

Dilluns 5 setembre 2022 - Dilluns 3 octubre 2022
Realitzat!

lloc

Espai Cosmos Gràcia
C/ del Cardener 32

lloc 2

Espai Cosmos Poblenou
C. de Pere IV, 78
Totes les temàtiques

Organitzador

Associació EntreHomes
Tel
931 524 760
Email
info@entrehomes.org
Web
http://www.entrehomes.org/