Sessió (in)formativa sobre voluntariat

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza cada mes una trobada telemàtica pensada per a les persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat social. La del juliol és el dia 26 a les 18 h, de forma telemàtica.

Amb l’objectiu d’apropar els aspectes més bàsics del voluntariat a les persones que volen ser voluntàries, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) programa cada mes una sessió. Els últims mesos, a causa de la pandèmia, són sessions en línia i es fan a les sis de la tarda.

En aquestes trobades, les persones assistents poden conèixer què és el voluntariat social, com es pot col·laborar en una entitat, per a qui es fa i també surten amb una visió general de quines accions es poden dur a terme. Es tracta, en definitiva, d’una primera entrada al món del voluntariat, perquè es tingui informació a l’hora de decidir què es vol fer i on es vol fer.

Després d’aquesta sessió inicial, la FCVS ofereix a les persones interessades un assessorament personalitzat, on, entre altres qüestions, es busca una entitat on sigui possible col·laborar.

La sessió de setembre es farà el dia 27 i la d’octubre, el dia 25. A l’agost, no n’hi ha.

Per a més informació es pot contactar per correu electrònic promocio.comunitaria@voluntaris.cat. Les trobades tenen una durada d’una hora i són gratuïtesCal, però, fer la inscripció a través del formulari.

Data

Dilluns 26 juliol 2021
Realitzat!

Horari

18:00 - 19:30

Més informació

Llegir més

lloc

En línia
Totes les temàtiques
Inscriu-te!