Sessió informativa online sobre les Subvencions 2021 de l’Ajuntament de Barcelona

Un any més, amb motiu de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2021, el CRAJ juntament amb el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona organitzem una sessió informativa sobre el tema. En aquesta sessió abordarem aquells aspectes clau de la convocatòria i les novetats d’enguany, així com hi haurà espais per resoldre tots aquells dubtes que les entitats juvenils pugueu tenir al respecte.

A càrrec de: L’assessora tècnica del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i l’assessora de finançament associatiu del CRAJ. Amb la participació d’una tècnica de la Direcció de Serveis de Gènere i Polítiques del Temps.

Continguts de la formació
  • Informació general sobre la convocatòria
  • Documentació necessària i aspectes a tenir en compte
  • Presentació telemàtica de la sol·licitud: pas a pas
  • Criteri d’incorporació de la perspectiva de gènere i criteri sobre els beneficis ambientals i socials del projecte
Inscripcions

La formació és gratuïta, però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la sessió informativa ‘Subvencions municipals 2021’.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Us recordem que el període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria del 2021 estarà comprès entre els dies 7 i 27 gener de 2021. Més informació sobre la convocatòria a la notícia: Publicades les bases de la convocatòria de subvencions municipals 2021.

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

Data

Dimecres 13 gener 2021
Realitzat!

Horari

18:30 - 20:30

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932655217
Email
craj@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/