Revisem el rumb de l’entitat: ideari i pla estratègic

Teniu un ideari amb missió, visió i valors ben definits i que les persones que formeu part de l’entitat us sentiu vostre? Heu realitzat mai una diagnosi estratègica de l’entitat? Heu analitzat i definit quins són els objectius de l’entitat per als pròxims anys?

A vegades, la tasca del dia a dia de l’entitat juvenil pot fer que no es trobi temps ni espai per reflexionar i repensar qüestions bàsiques sobre l’entitat com què estem fent, per què ho estem fent, quins propòsits volem assolir, de quina manera, etc.

En aquesta formació reflexionarem al voltant de tots aquests temes, revisarem els aspectes clau de l’ideari i del pla estratègic de l’entitat. Compartirem recursos i eines per tal de treballar-ho amb les persones membres de l’entitat.

Continguts de la formació
  • Autodiagnosi i revisió de l’ideari de l’entitat
  • Definició i procés d’elaboració del pla estratègic de l’associació
  • Eines per al disseny, implementació, seguiment i avaluació del pla estratègic
  • Recursos participatius per a la modificació de l’ideari i el pla estratègic de l’entitat
Inscripcions

Obrirem les inscripcions a aquesta formació tres setmanes abans del seu inici. Si vols que t'avisem un cop s'obrin, pots clicar a "M'interessa" i facilitar-nos les teves dades de contacte.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

M’INTERESSA

Data

Dijous 2 març 2023

Horari

18:30 - 20:30

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

Casal de Joves del Coll
C/ de Duran i Borrell, 24
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932 655 217
Email
info@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/