Reforç escolar a infants d’educació primària (6-12 anys) en situació de vulnerabilitat

L’Associació narinan Projecte Social Familiar fa reforç escolar gratuït a infants en situació de vulnerabilitat econòmica i/o social. Treballem en 2 centres de Barcelona – (Ciutat Vella (escola Sagrada Família – Avinyó i biblioteca Andreu Nin- Gòtic), 2 de l’Hospitalet de Llobregat (escoles Màrius Torres i Pep Ventura) i a l’escola de Castellterçol (Moianès).

Necessitem voluntaris que puguin dedicar 1,5 h setmanals a fer reforç presencial en algun dels centres. Cada voluntari atén entre 1 i 3 alumnes, els ajuda a fer els deures, a consolidar coneixements i a millorar la comprensió lectora i l’expressió oral en català.

Els voluntaris estan assegurats, els tramitem el document d’antecedents penals, reben una formació inicial (sessió de benvinguda) i poden accedir gratuïtament a les sessions de formació que organitzem periòdicament.

Cal tenir disponibilitat durant el curs escolar (octubre a juny) i de tardes, en horari extraescolar. És important que es tingui tracte fàcil amb els infants, parlar en català i tenir coneixements acadèmics bàsics.

Data

Dimarts 20 juny 2023

Més informació

Llegir més
Totes les temàtiques

Organitzador

Associació narinan Projecte Social Familiar
Tel
629 502 641
Email
presidencia@narinan.org
Web
http://www.narinan.org
Inscriu-te!