Punts Lila: reptes a l’hora d’organitzar-nos

Les agressions masclistes tenen un caràcter sistèmic, no són fets aïllats. Hem d’assumir que als actes que organitzem com a entitats se’n poden produir i, per tant, hem de generar mecanismes per afrontar-les. Per la seva tasca de prevenció i atenció de les violències masclistes, els Punts Lila han esdevingut una eina clau per fer un abordatge col·lectiu de la problemàtica.

Tot i el camí que ja s’ha fet, hi ha molts reptes per assumir encara. És per això, que oferim aquesta taula rodona per generar un espai on posar en relleu les necessitats i les inquietuds que sorgeixen a l’hora d’organitzar un Punt Lila; amb la idea de teixir estratègies per tal de millorar i enfortir els Punts Lila que organitzem.

A la taula rodona participaran el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS), la Cooperativa Cúrcuma i dos col·lectius autogestionats pendents de confirmar.

Serà un espai per debatre i compartir coneixement i bones pràctiques, tot encreuant les mirades de les entitats especialitzades de referència i entitats feministes que autogestionen Punts Lila.

Continguts

Pendents de confirmar.

Inscripcions

Obrirem les inscripcions d’aquesta formació tres setmanes abans del seu inici. Si vols que t'avisem un cop s'obrin, pots clicar a "M'interessa" i facilitar-nos les teves dades de contacte.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

M’INTERESSA

Data

Dimecres 23 novembre 2022

Horari

18:30 - 20:30

Preu

Gratuït, places limitades
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932 655 217
Email
info@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/