Punts Lila: reptes a l’hora d’organitzar-nos

Les agressions masclistes tenen un caràcter sistèmic, no són fets aïllats. Hem d’assumir que als actes que organitzem com a entitats se’n poden produir i, per tant, hem de generar mecanismes per afrontar-les. Per la seva tasca de prevenció i atenció de les violències masclistes, els Punts Lila han esdevingut una eina clau per fer un abordatge col·lectiu de la problemàtica.

Tot i el camí que ja s’ha fet, hi ha molts reptes per assumir encara. És per això, que oferim aquesta taula rodona per generar un espai on posar en relleu les necessitats i les inquietuds que sorgeixen a l’hora d’organitzar un Punt Lila; amb la idea de teixir estratègies per tal de millorar i enfortir els Punts Lila que organitzem.

A la taula rodona participaran el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS), la Cooperativa Cúrcuma i les assemblees feministes Nèmesi del Coll, Cortsenques Dissidents i Lluna del Clot.

Serà un espai per debatre i compartir coneixement i bones pràctiques, tot encreuant les mirades de les entitats especialitzades de referència i entitats feministes que autogestionen Punts Lila. Activitat oberta a totes les persones interessades.

Continguts
  • Models de gestió
  • Punts Lila mixtes i no mixtes
  • Protocol de violències masclistes a l'entitat
  • Atenció i abordatge d’agressions masclistes
  • Generem un espai segur
  • Atenció a altres tipus d’agressions
Inscripcions

Aquesta formació ja s'ha realitzat!

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

Data

Dimecres 23 novembre 2022
Realitzat!

Horari

18:30 - 20:30

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

Espai Jove La Fontana
Carrer Gran de Gràcia, 190, 08012 Barcelona
Web
https://lafontana.org/
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932 655 217
Email
info@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/