Premis Sant Andreu 2021

Convoca

Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Andreu

Termini de presentació

15/10/2021

Descripció

El districte de Sant Andreu convoca els Premis Sant Andreu per reconèixer el paper cabdal de les persones que hi viuen i les seves entitats, com a promotores d’accions comunitàries per aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental al nostre territori.

Categories

  • Premi Sant Andreu al millor projecte d’entitat, destinat a premiar una iniciativa que tingui com a finalitat aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental per al veïnat del districte de Sant Andreu.
  • Premi Sant Andreu especial, enguany dedicat a una proposta per millorar o incentivar la lluita contra les desigualtats de gènere, les violències i discriminacions envers les dones, i contribuir a la seva llibertat i igualtat d’oportunitats.
  • Distinció personal, un reconeixement a la tasca d’una persona o grup de persones per la seva rellevància o interès públic, sempre que es desenvolupin de manera individual o col·lectiva en l’àmbit territorial del districte de Sant Andreu.
  • Distincions per aniversaris d’entitats, per a aquelles que es van crear fa 10, 25 i a partir d’aquest, cada 25 anys, i que celebren els aniversaris durant l’any 2021.

Les persones o entitats participants només podran presentar la seva candidatura a una modalitat, amb excepció de la candidatura de distinció per aniversaris d’entitats, que pot concórrer amb altres categories.

Bases

Data

Divendres 15 octubre 2021
Realitzat!

Labels

Altres tipus de finançament
Totes les temàtiques