Premis migranodearena 2021

Convoca

Fundació Migranodearena

Termini de presentació

12/09/2021

Descripció

La Fundació Migranodearena convoca un any més els seus premis anuals que tenen com a objectiu reconèixer, premiar i promocionar els millors reptes solidaris (campanyes de crowdfunding) creats a migranodearena.org durant el 2020.

Hi ha diverses categories de premis:

  • Premi a la “persona més solidària”: persona o grup de persones (3-5 personas) que hagi liderat una campanya de crowdfunding exitosa a migranodearena.
  • Premi a la “ONG més activa”: ONG, fundació, associació o cooperativa sense ànim de lucre que hagi liderat un repte solidari per finançar un projecte de l’organització i que hagi sabut promocionar el seu repte solidari a través d’una bona estratègia de captació de fons i de comunicació.
  • Premi a la “Empresa més compromesa”: empresa que hagi impulsat una campanya de crowdfunding exitosa a migranodearena.org. Pot ser una campanya liderada per la mateixa empresa o pels seus empleats.També s’inclouran a grups de persones legalment constituïdes com a persona jurídica, encara que no tinguin ànim de lucre, com AMPAS, Clubs esportius, Ajuntaments i Universitats, sempre que recaptin a favor d’una Fundació o ONG registrada a migranodearena.
Bases

Data

Diumenge 12 setembre 2021 - Diumenge 12 desembre 2021
En curs...

Més informació

Llegir més

Labels

Altres tipus de finançament
Totes les temàtiques
Inscriu-te!