Premis de l’Associacionisme Juvenil 2021

Convoca

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC)

Termini de presentació

22/10/2021

Descripció

Ja s’han publicat les bases reguladores de la 19a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil 2021, que cada any organitza el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i pels quals volen tornar a premiar projectes fets o que es volen fer en un futur i  que demostren que el jovent és un present imparable que segueix sent el protagonista d’experiències transformadores que contribueixen a la justícia i cohesió social dels pobles i ciutats des del compromís i la participació en els afers col·lectius.

Enguany hi ha una nova categoria de premi, el Premi Estímul, per al camp específic de l’educació en el lleure. Aquesta nova categoria és fruit de la col·laboració que el CNJC ha establert amb la Fundació Carulla, promovent i reconeixent la imprescindible tasca que fan les joves que s’associen per educar en l’àmbit del lleure.

L’edició 2021 constarà de 6 categories de premis que persegueixen la consecució dels objectius:

  1. Premi Orgull. Reconèixer projectes efectuats el 2021 protagonitzats per joves associades que han transformat el seu entorn més proper i a les mateixes joves.
  2. Premi Singular. Reconèixer experiències que s’estan duent a terme des de diversos àmbits que contribueixin a l’empoderament juvenil i desestigmatització del jovent.
  3. Premi Impacte. Contribuir econòmicament a la realització de projectes i iniciatives que combatin els discursos d’odi que alimenten l’extrema dreta i estigmatitzen als col·lectius més vulnerabilitzats.
  4. Premi Horitzó. Contribuir econòmicament a la realització projectes i iniciatives i transformadores dutes a terme per associacions juvenils i que volen materialitzar el curs 2021-22.
  5. Premi Estímul de l’Educació en el Lleure. Contribuir econòmicament a la realització projectes educatius que, des de l’educació en el lleure, treballin per a la defensa de drets dels infants així com la participació d’aquests a la societat.

S’obre el termini perquè les entitats i associacions presentin les seves candidatures, en forma de projectes realitzats recentment o per a realitzar durant el curs 2021 – 22. Però la convocatòria no es limita a entitats formalment organitzades i compostes per joves. Gràcies a les cinc categories diferenciades, també són objecte d’aquesta convocatòria persones a títol individual o entitats que no siguin juvenils però que comparteixin els valors transformadors del CNJC i desenvolupin tasques d’acord amb les demandes dels premis.

Aquest termini s’allargarà fins al proper 22 d’octubre, i serà el 16 de novembre quan el jurat comunicarà el resultat als projectes guanyadors.

Bases

Data

Divendres 22 octubre 2021

Més informació

Llegir més

Labels

Altres tipus de finançament
Totes les temàtiques
Inscriu-te!