Premis Barna Jove 2022

Convoca

Consell de la Joventut de Barcelona

Termini de presentació

04/12/2022

Descripció

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) convoca els Premis BarnaJove 2022 amb la intenció de fomentar el treball associatiu de les entitats juvenils de la ciutat i valorar la tasca que desenvolupen.

En aquest sentit, el CJB vol premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme per entitats juvenils sense ànim de lucre o grups de joves de qualsevol tipologia durant el 2022. Han de ser projectes de nova creació iniciats a partir de l’1 de gener de 2022, i que no estiguin consolidats, ja que l’objectiu dels Premis BarnaJove és impulsar noves iniciatives en l’àmbit de l’associacionisme juvenil. Es tindran en compte projectes dirigits a la joventut i que estiguin relacionats amb les àrees de treball del CJB.

Podran participar d’aquesta convocatòria totes les entitats juvenils i grups de joves de la ciutat constituïdes o en procés de constitució i inscrites en el Cens d’Entitats, Grups i Xarxes de Participació Juvenil del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (www.crajbcn.cat).

Les entitats podran consultar si formen part del cens d’entitats a través d’aquest enllaç. En cas de no estar inscrits, es pot fer la inscripció abans de finalitzar el procés de presentació de projectes.

S’estableix una dotació econòmica de 1.500€ a repartir entre 3 projectes premiats. La dotació econòmica mínima de cada premiat serà de 250€ i la dotació màxima de 750€. Aquesta dotació serà especificada a partir dels criteris d’avaluació. El jurat es reservarà el dret de declarar qualsevol premi desert. En aquest cas, es repartirà la quantitat d’aquest premi entre les altres que sí que resultin premiades.

Bases

Data

Diumenge 4 desembre 2022
Realitzat!

Labels

Subvenció i ajuts públics