Organitzem-nos col·lectivament: associació o cooperativa?

Dates pendents de confirmar. 

A partir de la coordinació de Torre JussanaFederació de Cooperatives de Treball de Catalunya,  Barcelona ActivaCoòpolis i el CRAJ a la Taula d’Assessorament i Eines d’ESS s’ha detectat la necessitat de treballar per donar a conèixer diferents projectes inspiradors, alguns creats en context covid-19, que evidencien que l’associació o la cooperativa poden esdevenir una fórmula de resolució de necessitats de manera col·lectiva, i visiblitzen els diferents dispositius de gestió pública, cooperativa, comunitària i cívic, així com sectorial, podem comptar per acompanyar-los en el seu procés fundacional.

La sessió té una durada de 2 hores.

Objectius de la formació
  • Donar a conèixer el format associatiu i cooperatiu i les seves diferències.
  • Donar a conèixer els dispositius de promoció d’ESS que poden acompanyar-nos.
Inscripcions

Obrirem les incripcions a aquesta formació tres setmanes abans del seu inici. Si vols que t'avisem un cop s'obrin, pots clicar a "M'interessa" i facilitar-nos les teves dades de contacte.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

M’INTERESSA

Etiquetes:

Data

Dimecres 1 desembre 2021

Horari

18:30 - 20:00

Preu

Gratuït, places limitades
Totes les temàtiques

Altres organitzadors

Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya
Tel
93 318 81 62
Web
https://www.cooperativestreball.coop/