Nou Curs d’especialització en promoció i comunicació del consum responsable, sostenible i cooperatiu

Multiplica, l’escola del consum conscient és un programa d’estudis especialitzat en la capacitació professional per a la promoció del consum conscient (també anomenat consum responsable, o sostenible).

Al 2022 estrenen nova proposta, la 1ª edició del “Curs d’especialització en promoció i comunicació del consum responsable, sostenible i cooperatiu”. És un curs promogut per Multiplica i la Universitat de Barcelona, i està conformat per 13 sessions (50 hores lectives), en les que participaran 19 docents i podrem visitar in situ 15 experiències professionals. Tindrà lloc del 15 de març al 14 de Juny a Barcelona, en format presencial.

Durant 2020 ja van celebrar amb èxit dues edicions del nostre “Curs bàsic de capacitació professional per a la promoció i divulgació del consum conscient”, que consta de 6 sessions i un total de 26 hores lectives. Podeu fer un cop d’ull a les cròniques amb imatges de la primera i la segona edició del curs bàsic.

Com podeu comprovar al programa complet del curs, l’estructura del curs al 2022 es basarà de nou en la combinació de ponències, visites a experiències, i treballs personals i de grup.

20 DOCENTS I VISITES A 15 EXPERIÈNCIES

Durant els 13 dimarts que compartirem entre març i juny de 2022 comptarem amb ponències com les d’Álvaro Porro (Ajuntament de Barcelona), Ana Moragues (Universitat de Barcelona), Ivan Miró (Coòpolis), Diana Amigó (L´Economat Social) o Albert Vinyals (UAB-ESCODI). Sent un total de 20 docents, entre ponents i guies de les visites a iniciatives.

Durant les 13 tardes del curs visitarem experiències com La Fàbrica del Sol, el BiciHub, Can Calopa, La Comunal, Coòpolis, Innoba o Can Masdeu. Fins a un total de 15 iniciatives i projectes professionals relacionats amb la promoció del consum responsable.

PARTICIPACIÓ, COMUNITAT, I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I PRÀCTICA

Com es pot comprovar pels perfils dels docents i pel programa i visites, l´orientació del curs és netament professional i pràctica.

Podeu inscriure-us-hi mitjançant el formulari d’inscripció.

Volem destacar que el preu de la matriculació en el curs (300 €) és molt inferior al seu cost real gràcies a que, per al 2022, comptem amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya per a la promoció, la difusió i el foment de projectes d’economia social i cooperativa.

Per aclarir qualsevol dubte, o si voleu rebre informació de properes propostes formatives de Multiplica podeu escriure’ns a info@multiplica.coop (o mitjançant el formulari de contacte), trucar-nos al 688876242, o buscar-nos a les xarxes mitjançant el hashtag #MultiplicaCC.

Data

Dimarts 15 març 2022 - Dimarts 22 març 2022
Realitzat!

Horari

Tot el dia

Més informació

Llegir més
Totes les temàtiques

Organitzador

Multiplica
Tel
651 997 234
Email
info@multiplica.coop
Web
https://multiplica.coop/
Inscriu-te!