No hi ha planeta B: sense biodiversitat no hi ha vida

Quina importància té la biodiversitat? Quines conseqüències té la seva desaparició? Quines són les causes de la seva destrucció i què hi podem fer les entitats juvenils al respecte?

El planeta Terra s’enfronta a una crisi ecològica sense precedents. La pèrdua de biodiversitat, el canvi climàtic, l’esgotament dels recursos naturals, un sistema econòmic basat en el creixement continu sense tenir en compte els límits del planeta, el consumisme… són algunes de les raons d’aquesta crisi.

En aquesta xerrada, organitzada conjuntament amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i en col·laboració amb el Casal de Joves Queix, parlarem sobre biodiversitat, sobre vida. Comptarem amb Ecologistes en Acció de Catalunya, que ens presentaran la seva exposició “Sin biodiversidad no hay vida”; i amb algunes entitats del territori com APAECC (Associació Protectora d’Animals Exòtics de Catalunya) i la plataforma ZeroPort (de decreixement del port i l’aeroport de Barcelona), que ens explicaran la tasca que fan.

Continguts de la formació
  • Importància de la biodiversitat
  • Causes directes i subjacents de la destrucció de la biodiversitat
  • Conseqüències de la seva desaparició
  • Com aturar la pèrdua de biodiversitat
  • Què podem fer les entitats?
Inscripcions
  1. Aquesta formació ja s'ha realitzat! Consulta la resta de formacions a: Formació del CRAJ
Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

Data

Dimarts 4 octubre 2022
Realitzat!

Horari

18:00 - 20:00

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

Espai Lola Anglada
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932 655 217
Email
info@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/

Altres organitzadors

Aula Ambiental Sagrada Família
Tel
934 350 547
Email
info@aulambiental.org
Web
https://aulambiental.org/