Millorem la participació en línia

Les mesures contra la covid-19 han fet reinventar les nostres trobades associatives i la impossibilitat de trobar-nos en persona ha fet sorgir les assemblees i reunions virtuals per poder seguir amb l’activitat de l’entitat. Aquestes, però, sovint dificulten sentir-nos connectades amb el grup i el projecte i van en detriment de la participació de les membres del col·lectiu.

En aquesta càpsula formativa reflexionarem sobre com s’ha transformat la participació a les nostres associacions i col·lectius i amb quines dificultats ens trobem actualment i com afrontar-les. Es facilitaran eines i recursos per afavorir la participació de les membres a l’entitat a partir de la posada en pràctica en primera persona.

Continguts de la formació
  • Abordatge dels impactes de la covid-19 a les entitats juvenils (projectes, grup humà, econòmiques…)
  • Assemblees i reunions online: reptes i oportunitats
  • Eines per afavorir la participació en línia
    • Dinàmiques adaptades al format online
    • Aplicacions online per dinamitzar les trobades online
Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa: Millorem la participació en línia.

Recursos d’interès sobre la temàtica
Més informació

Poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

Data

Dijous 28 gener 2021
Realitzat!

Horari

18:30 - 21:00

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932655217
Email
craj@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/