Mentoria social per a infants i adolescents enTàndem i Prometeus

Vols ser mentor o mentora d’una persona més jove que es troba en una situació de dificultat? L’abandonament escolar prematur és un problema greu a Catalunya que aboca molts joves a un risc molt gran d’exclusió social. Els projectes de l’AFEV faciliten l’accés al dret a l’educació d’infants, adolescents i joves, en col·laboració amb professionals d’escoles, instituts i centres de serveis socials, per fer un acompanyament educatiu individualitzat en forma de mentoria per part de joves.

El voluntariat és format i acompanyat adequadament, i us proveïm d’idees, recursos i seguiment per a que feu una acció de mentoria satisfactòria i efectiva, facilitant la millora de l’autoestima, el coneixement dels recursos i la informació per a la vida acadèmica i social, la motivació pels estudis i l’autonomia, tot gaudint d’activitats de lleure saludable i no consumista.

No és un reforç escolar! Cerquem persones joves, menors de 32 anys, amb disponibilitat d’una tarda a la setmana de forma estable, que tinguin capacitat de motivació, responsabilitat i que tinguin interès en l’educació i en els infants i adolescents per a ser mentores als projectes enTàndem i Prometeus de l’AFEV, amb moltes ganes d’aprendre i de fer xarxa solidària amb altres joves!

Escriu-nos un correu, un whatsapp, truca’ns o apunta’t directament a les nostres sessions informatives i t’explicarem com funciona!

Data

Divendres 3 setembre 2021 - Divendres 31 desembre 2021
En curs...

Més informació

Llegir més
Totes les temàtiques

Organitzador

AFEV
Tel
633 264 626
Email
voluntariat@afev.org
Web
http://www.afev.cat
Inscriu-te!