Les neurodivergències a les entitats juvenils

Si és que estàs buscant és l'article i entrevista a Militància accessible, clica aquí: 'Les neurodivergències a les entitats juvenils' (CRAJ).

Què són les neurodivergències? Els nostres espais associatius són realment inclusius amb les persones neurodivergents? Com podem identificar aquelles pràctiques i dinàmiques excloents? I quines accions concretes podem dur a terme internament a l’entitat per ser més inclusives?

Presentem aquesta formació que combina una part teòrica amb una més pràctica per tal promoure una militància accessible a la nostra enitat. Aquesta formació és impartida per Blu de Militància accesible.

Continguts de la formació
  • Introducció teòrica a les neurodivergències i autisme
  • Identificació de dinàmiques excloents que es donen en la pràctica associativa
  • Casos pràctics i abordatge d'aquests
  • Guies bàsiques d'accessibilitat i autoavaluació del nivell d'accessibilitat que té l'entitat
Inscripcions

Obrirem les incripcions a aquesta formació tres setmanes abans del seu inici. Si vols que t'avisem un cop s'obrin, pots clicar a "M'interessa" i facilitar-nos les teves dades de contacte.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

M’INTERESSA

Data

Dimecres 16 febrer 2022

Horari

18:30 - 20:30

Preu

Gratuït, places limitades
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932 655 217
Email
info@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/