Justificació de subvencions: documentació, eines i models

Un parell de mesos després d’haver executat un projecte subvencionat arriba el moment de la justificació. Teniu clars quins són els aspectes a tenir en compte a l’hora de fer la justificació de les subvencions? Us perdeu entre tota la documentació que cal presentar? Quins elements cal tenir presents a l’hora de redactar la memòria tècnica o d’actuació? Com ha de ser una bona memòria econòmica?

Cal tenir present que la justificació dels projectes és una eina bàsica per poder demostrar la capacitat de l’entitat en la gestió de projectes i, per tant, cal parar-hi atenció i dedicar-hi el temps suficient. Per aquest motiu oferim aquesta càpsula formativa, en la qual abordarem les claus per dur a terme una bona justificació.

Continguts de la formació
  • Documentació necessària i elements clau per justificar una subvenció
  • Eines per elaborar la memòria d’actuació i la memòria econòmica del projecte
  • Mostra de diversos models de justificació de les diferents administracions (Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya…)
  • Errors més freqüents de la justificació d’una subvenció i com evitar-los
Inscripcions

Aquesta formació ja no admet inscripcions! Consulta la resta de formacions a: Formació del CRAJ

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

Data

Dijous 2 febrer 2023

Horari

18:30 - 20:00

Preu

Gratuït, places limitades

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932 655 217
Email
info@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/