III Aplec Antifeixista del Turó de la Rovira

Per tercer any, nombrosos col·lectius i entitats convoquem l’Aplec Antifeixista del Turó de la Rovira.

Des de fa tres anys, a finals de gener, coincidint amb l’aniversari de l’entrada de les tropes feixistes de Franco a Barcelona, s’organitza l’Aplec Antifeixista amb l’objectiu d’homanetjar als i a les lluitadores antifeixistes i mantenir la memòria històrica i reivindicar la lluita antifeixista tant vigent i necessària a dia d’avui.

Aquest any l’Aplec tindrà lloc el proper diumenge 29 de gener al matí, i com cada any, s’organitzaran columnes que pujaran al Turó de la Rovira, on ens trobarem. Enguany les columnes sortiran a les 11:00h des del següents punts:

  • Columna Gràcia-Vallcarca des del Nou Sardenya.
  • Columna Guinardó des del pl. Nen de la Rutlla.
  • Columna d’Horta-Carmel des del Mercat del Carmel.

A les 12:30h, un cop arribades les columnes a les bateries antiaèries, es farà l’homenatge als i a les lluitadores antifeixistes, on participarà en Jordi Martí Rueda, historiador i escriptor, i l’Acros, amb el seu rap des del Carmel. I vermut popular.

Tot seguit, a les 15h hi haurà un dinar al casal de joves del Guinardó “Girapells”.

Vine i participa!

Contra el feixisme i el racisme, per la llibertat de totes les persones i dels pobles, per l’internacionalisme, pel feminisme, per l’emancipació de la classe treballadora.

Visca la lluita antifeixista!

Participen:
Ateneu Independentista i Popular de Gràcia “La Torna”, Ateneu Popular d’ Horta “La Bugadera”, Ateneu Independentista i Popular del Guinardó “La Bullanga”, Arran Guinardó, Arran Horta, Endavant Horta-Guinardó, ESKAPULATS, L’Analògica, Endavant de Gràcia, Arran de Gràcia,  Ateneu Independentista de Gràcia “La Barraqueta”, Sindicat d’Habitatge de Gràcia, Llibertàries Zona Nord, Kasa de la Muntanya, Xarxa d’Habitatge d’Horta-Guinardó.

Data

Diumenge 29 gener 2023
Realitzat!

Horari

11:00

Més informació

Llegir més

lloc

Turó de la Rovira
Totes les temàtiques
Inscriu-te!