Gestió econòmica: tinguem-ho tot en ordre

Voleu millorar aspectes sobre la gestió econòmica i la comptabilitat de la vostra associació o col·lectiu? Coneixeu quina documentació és imprescindible? Teniu dubtes sobre si ho esteu gestionant correctament?

En aquest cicle formatiu en línia ens centrarem en la gestió econòmica, entenent-la com l’eina que us permetrà conèixer, planificar i portar el control dels recursos econòmics de l’entitat i complir amb les obligacions legals pertinents. A més, ens endinsarem en fulls de càlcul per a fer més fàcil aquesta tasca, tot oferint recursos i tècniques que us poden ser d’utilitat.

Dates

Dimecres 2 i 9 de novembre de 18:30 a 20:30h.

Continguts de la formació
  • Definició i importància de la gestió econòmica de l’entitat
  • Tasques i documents principals per a la gestió econòmica
  • Fulls de càlcul: tècniques i eines útils
  • Recursos per a la creació del propi sistema econòmic de l’entitat
Inscripcions 

Obrirem les inscripcions d’aquesta formació tres setmanes abans del seu inici. Si vols que t'avisem un cop s'obrin, pots clicar a "M'interessa" i facilitar-nos les teves dades de contacte.

Recursos d’interès sobre la temàtica 

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

M’INTERESSA

Etiquetes:

Data

Dimecres 2 novembre 2022 - Dimecres 9 novembre 2022

Horari

18:30 - 20:30

Preu

Gratuït, places limitades
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932 655 217
Email
info@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/