Gaza. Sobirania alimentària des de les dones refugiades de Palestina i després de la crisi d’Ucraïna

El proper 29 setembre a les 18.30h es durà a terme la conferència Gaza. Sobirania alimentaria des de les dones refugiades de Palestina i després de la crisi d’Ucraïna, a la Sala de Conferències de la Biblioteca Gabriel García Márquez. En aquesta conferència, organitzada per UNRWA Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ​​parlarem sobre com afecta la sobirania alimentària i la justícia ambiental de la població refugiada de Palestina a Gaza tant la situació de bloqueig permanent com les últimes ofensives a la regió que van afectar principalment la població civil.

Comptarem amb la participació de Raquel Martí, directora executiva de l’Associació Comitè Espanyol de la UNRWA, i Baraa Abu Assaker, dona refugiada de Palestina de Gaza i actualment investigadora biomèdica a la Universitat de Barcelona. S’analitzaran les causes i l’impacte, especialment per a dones i nenes, d’aquesta crisi humanitària cronificada i com amenaça els drets humans de la població en el marc del compliment de l’Agenda 2030.

Després de la conferència, presentarem l´exposició de relats sonors il·lustrats sobre la realitat de vuit dones refugiades de Palestina a la Franja de Gaza, elaborada per estudiants de comunicació i il·lustració de Barcelona.

Reserva d’entrades: https://forms.office.com/r/cZX7j1c1tR

Data

Dijous 29 setembre 2022
Realitzat!

Horari

18:30

Més informació

Llegir més

lloc

Biblioteca Gabriel García Márquez
Totes les temàtiques

Organitzador

UNRWA Catalunya
Tel
917 027 059
Email
catalunya@unrwa.es
Web
https://unrwa.es/
Inscriu-te!