Fòrum d’Educació Ambiental

L’Educació Ambiental des de la perspectiva de l’Economia Social i Solidària és el fil conductor d’aquest esdeveniment, a partir del diàleg i reflexió de les diverses mirades professionals.

El 29 i 30 de setembre s’organitza una nova edició d’aquest esdeveniment de referència, des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers i el Congrés Nacional d’Educació Ambiental.

El Fòrum d’enguany vol posar en diàleg i reflexió el binomi d’Educació Ambiental i Economia Social i Solidària, a partir de les diverses mirades professionals. Pretén facilitar un debat on identificar els llocs de confluència entre els dos conceptes, i conèixer projectes i professionals que treballen hi treballen.

La sessió del dijous 29 es realitzarà a la tarda en línia (mitjançant Zoom), i la del divendres 30 se celebrarà presencialment al Museu de Ciències Naturals de Granollers. També s’habilitarà un espai digital per a poder donar-se a conèixer, fer xarxa, oferir serveis o demanar serveis o recursos .

Més informació, programa i formulari d’inscripció

Data

Dijous 29 setembre 2022 - Divendres 30 setembre 2022
Realitzat!

Horari

Tot el dia

Més informació

Llegir més

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA)
Tel
932 133 945
Email
scea@scea.cat
Web
https://scea.cat/
Inscriu-te!