Formació ‘Mirades entrecreuades’

Després de dues edicions que consoliden el seu èxit, la formació ‘Mirades entrecreuades’ torna per tercer any. Aquesta curs en línia, impulsat pels programes propis de d‘ABD Energy ControlSEXus i Laris, profunditza en tres àmbits temàtics: la detecció i prevenció de violències masclistes, la gestió del consum de drogues i l’abordatge de les sexualitats amb adolescents i joves. Serà un coneixement que vincularà la teoria amb la praxi, que serà impartit amb la professionalitat de les ponents i que s’explicarà a través d’una mirada feminista, positiva i de drets.

L’objectiu d’aquesta formació és donar eines a professionals que treballin amb adolescents i joves en l’àmbit educatiu, social i de l’oci per tractar els assumptes relacionats amb les violències masclistes, el consum de drogues i les sexualitats des d’una perspectiva de gènere. Les persones participants aprendran a detectar les violències masclistes i LGTBI+fòbiques en aquests entorns, a abordar les sexualitats d’una forma igualitària i lliure, i també a acompanyar a l’adolescència i joventut en relació amb el consum de drogues.

Consulta el programa complet aquí.

Preu i durada

La formació és en línia i té una durada de 35 hores, repartides en cinc setmanes, del 10 d’octubre al 13 de novembre. El seu cost és de 95 eurosgratuït per a les persones treballadores i voluntàries d’ABD.

Les inscripcions poden realitzar-se a través d’aquest formulari

Data

Dilluns 10 octubre 2022

Horari

Tot el dia

Més informació

Llegir més

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

Associació Benestar i Desenvolupament (ABD)
Tel
932 890 530
Email
voluntariado@abd-ong.org
Web
https://abd.ong/ca/
Inscriu-te!