Formació en Comunicació Noviolenta

Volem convidar la teva organització a participar en l’itinerari formatiu “Pràctiques comunicatives per a una cultura del diàleg i la col·laboració”, que hem dissenyat amb l’objectiu de compartir eines per afavorir les nostres capacitats relacionals i d’acció col·lectiva, davant els reptes de la convivència i la no discriminació que fem front com a societat.

La Comunicació Noviolenta (CNV) és un enfocament específic sobre la comunicació que convida a transformar els patrons habituals de relació, en formes que potenciïn la confiança, l’entesa mútua, el respecte i la col·laboració per el benestar col·lectiu. Aquest Itinerari formatiu està dirigit a organitzacions i col·lectius que treballen per a la promoció de la diversitat i el reconeixement de la diferència.

Hi treballarem:

  • El desenvolupament de relacions al voltant de la cura i del benestar.
  • Les nostres capacitats per comunicar-nos d’una forma més eficient, gestionar els conflictes i reduir el desgast personal.

Per això, hem dissenyat una proposta formativa que consta, d’una banda, d’un material didàctic per donar a conèixer els fonaments de la CNV i la seva pràctica, perquè les persones participants puguin accedir-hi i consultar-ho de manera digital i adaptant-ho a les seves possibilitats de temps i espai; acompanyat de 3 sessions virtuals on es farà una presentació contextualitzada de la Comunicació Noviolenta, i s’obrirà un espai per compartir dubtes i/o reflexions i intercanviar exemples que ajudin a aterrar la teoria en el nostre dia a dia quotidià, amb la orientació de la formadora.

Tot això es realitzarà en 3 passos:

  1. Sessió introductòria a la Comunicació noviolenta. “La comunicació que ens apropa: cap a una cultura de la col·laboració”, 27 d’octubre, 18:00 a 20:00
  2. Sessió pràctica I. 3 de novembre, 18:00 a 20:00.
  3. Sessió pràctica II. 10 de novembre de 18:00 a 20:00.

L’accés a aquest itinerari formatiu, materials inclosos, és gratuït. Volem animar-vos que participeu més d’una persona dintre de la vostra organització o col·lectiu, i que completeu tots els passos que conformen l’Itinerari, seguint el procés plantejat, i facilitar així el seu impacte i difusió a l’interior de les vostres organitzacions.

Inscripció obligatòria. Formulari obert fins el 25 d’octubre a les 18:00. Per cuidar la bona realització de l’activitat, les places seran limitades.

Plataforma: ZOOM.

Per participar, us heu d’inscriure AQUÍ

Data

Dimecres 27 octubre 2021 - Dimecres 10 novembre 2021
En curs...

Horari

18:00 - 20:00

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

Red de Solidaridad para la Transformación Social- Reds
Tel
697 392 041
Email
reds@reds.ong
Web
https://reds.ong/ca