Facilitem la participació a l’entitat: estratègies i eines

Considereu la vostra entitat democràtica? Hi ha graus de participació molt diferents? S’escolten totes les veus de l’equip d’igual manera? Les decisions sempre les preneu les mateixes persones? El traspàs d'informació és constant i fluid? El nivell d’implicació i motivació de les membres és satisfactori? 

En aquesta càpsula formativa reflexionarem sobre què podem fer perquè les nostres entitats siguin espais més participatius i democràtics. Per tant, veurem com podem promoure i facilitar la participació en les nostres associacions i col·lectius i amb quines dificultats ens trobem i com podem afrontar-les. L’enfortiment de la participació en la nostra entitat implicarà canvis en l’organització i la gestió del nostre dia a dia.

Dates

Dimecres 19 i 26 d’octubre de 18:30 a 20:30h.

Continguts de la formació
 • Sessió I:
  • Què entenem per participar?
  • Condicions i nivells de participació
  • Què és la democràcia profunda?
 • Sessió II:
  • Autodiagnosi: com de democràtica és la nostra entitat?
  • Tècniques i eines per millorar la participació
Inscripcions

Obrirem les inscripcions d’aquesta formació tres setmanes abans del seu inici. Si vols que t'avisem un cop s'obrin, pots clicar a "M'interessa" i facilitar-nos les teves dades de contacte.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Si teniu dubtes o voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp. A més, us animem a consultar la resta de formacions sobre temàtiques associatives que oferim!

M’INTERESSA

Data

Dimecres 19 octubre 2022 - Dimecres 26 octubre 2022

Horari

18:30 - 20:30

Preu

Gratuït, places limitades
Totes les temàtiques

Organitzador

CRAJ
Tel
932 655 217
Email
info@crajbcn.cat
Web
https://crajbcn.cat/