El fetitxisme i la mistificació del capitalisme

Aquest diumenge 26 de juny ens veiem a les 18:30 h al Parc de la Gàbia de Sant Martí!

Parlarem sobre el fetitxisme i la mistificació de les mercaderies en el capitalisme. Creiem que només analitzant els diferents fenòmens que es donen en aquest sistema ens podrem apropar al moment de la seva superació.

Apropeu-vos-hi per donar resposta a preguntes tan candents com: què determina el nostre sou?, a qui pertany el que produïm la classe treballadora?, el valor dels productes és social o científic? Qui es queda tota la riquesa que generem els treballadors després de destinar la vida al treball? És el capitalisme un fet natural o una casualitat històrica?

Donarem les claus per entendre com pot ser que en un moment d’empobriment generalitzat grans empreses batin rècords en beneficis, com és el cas, per exemple, de les elèctriques.

Explicarem per què en un moment on la tecnologia i els mitjans de producció ens permetrien viure en molt millors condicions i treballant molt menys, la tendència generalitzada és la inversa. On ens veiem abocats a treballar cada cop més hores en pitjors condicions.

Finalment intentarem parlar de la proposta política per superar el capitalisme i construir un món sense explotació on les persones puguem desenvolupar-nos lliurement.

Data

Diumenge 26 juny 2022
Realitzat!

Horari

18:30

Més informació

Llegir més

lloc

Parc de la Gàbia
Totes les temàtiques

Organitzador

Arran Clot-Camp de l’Arpa
Web
https://www.instagram.com/arranclot/
Inscriu-te!