Dret d’asil del col·lectiu LGTBI

CCAR i Solidaritat UB proposen un curs on-line sobre el dret d’asil del col·lectiu LGTBI

La proposta, que té un preu reduït per a estudiants i persones a l’atur, s’adreça tant a professionals com a activistes de drets humans i al conjunt de la ciutadania compromesa.

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), en col·laboració amb la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona, organitza la 3a edició del curs on-line “NO AMAGAR-SE: El dret d’asil i les persecucions per motius d’orientació sexual i identitat de gènere” (10 hores lectives), que tindrà lloc del 28 de juny a l’11 de juliol de 2022 en horari lliure.

Un dels principals reptes en l’àmbit de l’asil és que professionals de l’atenció que estan en contacte amb el col·lectiu LGTBI sovint desconeixen que les persones LGTBI que han patit persecució tenen dret a sol·licitar protecció internacional. En aquest sentit, el curs pretén formar professionals i ciutadania en la detecció de potencials sol·licitants d’asil per motiu d’orientació sexual i identitat de gènere i en el treball d’acollida i inclusió social d’aquestes persones per garantir-ne una atenció integral d’acord amb les seves necessitats.

MÉS INFORMACIÓ: solidaritat.ub.edu/no-amagarse

Data

Dimarts 28 juny 2022
Realitzat!

Horari

Tot el dia

Més informació

Llegir més

lloc

En línia
Totes les temàtiques

Organitzador

Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat
Tel
936 289 760
Email
ccar@ccar-cear.org
Web
http://www.ccar.cat/

Altres organitzadors

Fundació Solidaritat UB
Tel
934 035 538
Email
solidaritatub@ub.edu
Web
http://www.solidaritat.ub.edu/
Inscriu-te!