Docs Cooperants 2021

Convoca

Espai Jove Casa Sagnier amb la col·laboració del Districte de Sarrià-Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona.

Termini de presentació

07/11/2021

Descripció

S’obre la convocatòria del concurs Docs Cooperants, gestionada per l’Espai Jove Casa Sagnier amb la col·laboració del Districte de Sarrià-Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona.

Docs Cooperants és un concurs de projectes per la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat. Les propostes presentades han de tenir com a fonament discursiu aquestes temàtiques.

Aquesta convocatòria té com a finalitat donar suport a projectes audiovisuals a escala local que tinguin com a objectiu fer visible la tasca de les joves en la millora del seu entorn a través de la cooperació, l’associacionisme, la participació i/o el voluntariat.

Es donarà suport a dos projectes audiovisuals, ja sigui en format de col·lectiu o associació, que contribueixin al creixement personal i col·lectiu a través del desenvolupament d’accions pensades, dissenyades i implementades pels propis joves, contextualitzades en aquestes temàtiques, sempre com resposta a les seves inquietuds i interessos.

Dins d’aquestes temàtiques, el contingut i format del projecte audiovisual és lliure.

A diferència d’altres certàmens, Docs Cooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte. La dotació econòmica dels premis és destinada a la realització del projecte.

Els premis es concedeixen en dues categories:

  • PRIMER PREMI 2000 €
  • SEGON PREMI  1000 €
Bases i documentació

Data

Diumenge 7 novembre 2021

Més informació

Llegir més

Labels

Subvenció i ajuts públics
Inscriu-te!