Subvencions per a programes d’incubació de projectes en l’àmbit de la creativitat digital

Convoca

Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura – Direcció General d’Innovació i Cultura Digital

Termini de presentació

29/05/2023

Descripció

L’objecte d’aquestes subvencions és donar suport financer a l’organització, la gestió i el desenvolupament de programes d’assessorament i acompanyament, de formació, d’innovació i creixement de projectes d’art digital i videojocs que permetin la creació, l’impuls i el desenvolupament d’empreses innovadores, digitals i tecnològiques en l’àmbit cultural.

Els programes d’incubació inclouen activitats de formació, treball en xarxa (networking) i tutoria per millorar la competència i la competitivitat a càrrec de persones expertes en el sector, i adreçats a professionals i empreses que estiguin desenvolupant un projecte de creativitat digital que superin, amb caràcter previ, un procés de selecció.

Els programes d’incubació han de fomentar la professionalització en la creació digital. També han d’incrementar la solidesa dels projectes en les fases de creació i desenvolupament, i han d’impulsar la creació de models de negoci, la cooperació amb altres professionals del sector, entre d’altres. L’objectiu dels programes és potenciar el coneixement en gestió empresarial, promoció, distribució i explotació de projectes de creativitat digital.

El programa implica l’avaluació dels projectes creatius per a la detecció de possibles mancances, per al posterior acompanyament mitjançant mentories per part de persones expertes i amb experiència en el sector.

Es poden atorgar subvencions en les dues modalitats següents:

  1. Suport al desenvolupament de programes d’incubació de projectes d’art digital.
  2. Suport al desenvolupament de programes d’incubació de projectes de videojocs.

Cada sol·licitant ha de presentar una sol·licitud per programa d’incubació.

Bases
Convoca

Lorem ipsum

Termini de presentació

00/00/0000

Descripció

Sed vestibulum bibendum ante tempor tempor. Nulla vel pulvinar nibh, eget gravida neque. Suspendisse ante odio, gravida et risus vel, laoreet porttitor tellus. Aliquam suscipit purus a sollicitudin mollis. Integer ut vehicula arcu. Vestibulum vel libero nec ipsum auctor condimentum. Ut fermentum ex sapien, sit amet tempus massa suscipit at. Vivamus at est odio.

Bases
  • Bases
  • Convocatòria

Data

Dilluns 29 maig 2023
Realitzat!

Labels

Subvenció i ajuts públics
Totes les temàtiques