Com millorar la participació interna de la meva entitat

Inscripcions fins al 20 de maig! Formació per a entitats sense ànim de lucre.

Les persones vinculades a les entitats sense ànim de lucre s’enfronten en el seu dia a dia a reptes ben diversos, alguns dels més freqüents tenen a veure amb la participació: millorar l’assistència a les assemblees, potenciar el compromís i implicació de la base social, reforçar la bona acollida de les noves persones a l’entitat…

Aquest programa de formació pretén oferir eines per abordar aquests reptes, proporcionant habilitats per diagnosticar la participació de l’entitat i recursos per dissenyar un pla de millora.

El programa inclou una fase formativa a través d’una aula virtual, i una fase pràctica, amb un acompanyament expert personalitzat a cada entitat.

Persones destinatàries

Aquesta proposta formativa està adreçada a un màxim de 30 persones, que han de pertànyer en total a 10 entitats sense afany de lucre de Catalunya, de manera que es formaran 3 persones de cada organització. Es recomana doncs que, si us interessa aquesta formació per millorar la participació de la vostra entitat, feu  la sol·licitud 3 persones vinculades a l’entitat.

Calendari
  • Fase formativa: 8, 22  i 29 de juny (17-19 h) Virtual
  • Fase pràctica: juliol – octubre de 2022 (4 hores d’acompanyament, en l’horari i format, presencial o virtual, que més s’adapti a cada entitat).
  • Tancament: 26 d’octubre, (16 – 17 h) Presencial

Durada: 40 hores

Inscriu-te

Recordeu que el termini d’inscripcions finalitza el dia 20 de maig.

Organitza: Subdirecció General de Participació Ciutadana

Data

Dimecres 8 juny 2022

Horari

17:00 - 19:00

Més informació

Llegir més

lloc

En línia
Totes les temàtiques
Inscriu-te!